top of page

4 hetes lett a 'G' és 'H' alom!

A gyönyörű két almunk már elmúlt 4 hetes, a kicsik már elkezdték tanulni az alomtálca használatát és a szilárd étel fogyasztását. Néhány cicát elérhetővé tettünk, ha érdekelnek, mindenképp olvasd végig a következőket:

Mi a teendő, ha érdekel egy cica?

Ha vásárlási szándékkal érdekel egy cica tenyészetünkből, természetesen az első lépés, hogy felvedd velünk a kapcsolatot. Ez történhet üzenet formájában (facebook,email) vagy fel is hívhatsz minket. Elérhetőségeinket megtalálod a kezdőlap alján. A cicák "állapotára" 5 lehetőség van:

MEGFIGYELÉS ALATT - a cica jelenleg nem elérhető, később valószínűleg az lesz FOGLALT - a cicára már kifizették a foglalót, meg van a gazdája OPCIÓ - a cicára komoly érdeklődő van, de nincs lefoglalva (opció csak 2 napig lehetséges!) ELÉRHETŐ - a cica még keresi az álomgazdit ELKÖLTÖZÖTT - a cica már elköltözött új gazdájához

Nem célunk a cicák gyors elköltöztetése, nem eladóak bárkinek, mindenkinek megkeressük a megfelelő, szuper gazdit.

A cicákat meg lehet venni kedvenc céllal és tenyésztési céllal. A kedvenc cicák ára 150 ezer forint körül mozog, a tenyész cicák ára ennek többszöröse.

Mi az, hogy kedvenc cica? Akiket ivartalanítási kötelezettséggel adunk el, az új gazdinak kötelező elvégeztetnie az ivartalanítást. A kedvenc cica semmivel sem kevesebb, mint a tenyész cica, csupán valamiért ő nem az elvárt standard szerinti cica. Ki lehet tenyész cica? Akinél úgy látjuk, hogy megfelel a tenyésztési standardnak és jó típust tud tovább örökíteni, őt ajánljuk általában tenyésztésre. Előfordulhat, hogy egy cicát akit tenyésztípusnak látunk, nem is adunk el kedvencnek. Aki tenyésztésre szeretne cicát vásárolni, feltétlenül keressen meg minket személyesen, rájuk más dolgok vonatkoznak, mint a következőben felsorolt kedvenc cicákra. Vásárlási feltételek KEDVENC cicák esetén: - A cica 12-14 hetes kora után költözhet az új gazdihoz. - Minden cicával jár törzskönyv, amit az ivartalanítást követően kap meg postai úton (az ivartalanítást igazolni kell a kiskönyvbe írt, állatorvos által aláírt, pecsételt oldallal). A kedvenc cicák törzskönyvére rá lesz vezetve, hogy NEM TENYÉSZTHETŐ. Az ivartalanító állatorvos elérhetőségének átadása. - A cicák két kombinált oltást kapnak (8-10 és 12 hetes korban). - Többszörös féregtelenítés - Az átvételkor szerződést írunk alá, ahol minden feltétel újra le van írva - A cicával SZÁMLA is jár - Minden cicához adunk nagy értékű kezdőcsomagot (játékokkal, étellel, útmutató könyvvel) - A cicák kapnak chipet is, amit a tenyésztő nevére regisztráltatunk, ezt ingyenesen lehet módosíttatni az állatorvosnál Mi az amit nem tartalmaz a cica KEDVENC ára?: - útlevél - FELV oltások - fertőző betegségek tesztj (FIV, FELV - hogy negatív-e) - genetikai betegségek tesztj(HCM,PKD,PRA,SMA)

Ha ezeket is szeretnéd a cica mellé, szólj minél hamarabb, hogy eltudjuk végeztetni őket a költözés idejére, de ezeknek a költsége téged terhel.

Mik a feltételeink, hogy a kiválasztott cica a tied lehessen?

A legfontosabb feltételek:

  • kölcsönös szimpátia az első perctől kezdve

  • a gazdijelöltnek FACEBOOK profillal kell rendelkeznie

  • fényképek a lakásról, ahol a cicát tartani fogjátok

  • személyességed igazolása szerződéskötéskor (személyigazolvány, lakcímkártya bemutatása)

  • pár mondatos bemutatkozás miért szeretnéd a cicát, milyenek az életkörülmények, egyéb állatok vannak-e

  • a cica nem lehet kijárós, nem költözhet kijárós cica mellé


Utóbbi hírek
Recent Posts
Archive
bottom of page