top of page

Mi a teendő, ha érdekel egy cica?

Ha vásárlási szándékkal érdekel egy cica tenyészetünkből, természetesen az első lépés, hogy felvedd velünk a kapcsolatot. Ez történhet üzenet formájában (facebook,email) vagy fel is hívhatsz minket. Elérhetőségeinket megtalálod a kezdőlap alján. A cicák "állapotára" 4 lehetőség van: FOGLALT - a cicára már kifizették a foglalót, meg van a gazdája OPCIÓ - a cicára komoly érdeklődő van, de nincs lefoglalva (opció csak 2 napig lehetséges!) ELÉRHETŐ - a cica még keresi az álomgazdit ELKÖLTÖZÖTT - a cica már elköltözött új gazdájához

Nem célunk a cicák gyors elköltöztetése, nem eladóak bárkinek, mindenkinek megkeressük a megfelelő, szuper gazdit.

A cicákat meg lehet venni kedvenc céllal és tenyésztési céllal. A kedvenc cicák ára 120 ezer forint körül mozog, a tenyész cicák ára ennek körülbelül kétszerese. Mi az, hogy kedvenc cica? Akiket ivartalanítási kötelezettséggel adunk el, az új gazdinak kötelező elvégeztetnie az ivartalanítást. A kedvenc cica semmivel sem kevesebb, mint a tenyész cica, csupán valamiért ő nem az elvárt standard szerinti cica. Ki lehet tenyész cica? Akinél úgy látjuk, hogy megfelel a tenyésztési standardnak és jó típust tud tovább örökíteni, őt ajánljuk általában tenyésztésre. Előfordulhat, hogy egy cicát akit tenyésztípusnak látunk, nem is adunk el kedvencnek. Aki tenyésztésre szeretne cicát vásárolni, feltétlenül keressen meg minket személyesen, rájuk más dolgok vonatkoznak, mint a következőben felsorolt kedvenc cicákra. Vásárlási feltételek KEDVENC cicák esetén: - A cica 12-14 hetes kora után költözhet az új gazdihoz. - Minden cicával jár törzskönyv, amit az ivartalanítást követően kap meg postai úton (az ivartalanítást igazolni kell a kiskönyvbe írt, állatorvos által aláírt, pecsételt oldallal). A kedvenc cicák törzskönyvére rá lesz vezetve, hogy NEM TENYÉSZTHETŐ. - A cicák két kombinált oltást kapnak (8 és 12 hetes korban). - Többszörös féregtelenítést kapnak - Az átvételkor szerződést írunk alá, ahol minden feltétel újra le van írva - A cicával SZÁMLA is jár - Minden cicához adunk nagy értékű kezdőcsomagot (játékokkal, étellel, útmutató könyvvel) - A cicák kapnak chipet is, amit a tenyésztő nevére regisztráltatunk, ezt ingyenesen lehet módosíttatni az állatorvosnál Mi az amit nem tartalmaz a cica KEDVENC ára?: - útlevél - FELV oltások - fertőző betegségek tesztj (FIV, FELV - hogy negatív-e) - genetikai betegségek tesztj(HCM,PKD,PRA,SMA)

Ha ezeket is szeretnéd a cica mellé, szólj minél hamarabb, hogy eltudjuk végeztetni őket a költözés idejére, de ezeknek a költsége téged terhel.

Végezetül, ha megtetszett egy cicánk, keress minket bátran! :)


Utóbbi hírek
Recent Posts
Archive
bottom of page